Drogi kliencie bądź świadomy, że oferowane przez nas pieczywo i ciasta to produkty sporządzane metodą tradycyjną, wyrabiane z naturalnych składników, na naturalnym zakwasie i zaczynie., wypiekane w prawdziwym ceramicznym piecu. Zaczątek kwasu został wytworzony przez założyciela firmy GRYGA, Pana Szczepana Grygę i jest odnawiany po dziś dzień. Nasze wyroby są produkowane metodą wielofazowej fermentacji dochodzącej czasami do 3 dni w przeciwieństwie do wyrobów głęboko mrożonych oferowanych w sklepach sieciowych, gdzie produkt musi w krótkiej chwili przybrać maksymalną objętość. Produkt taki posiada wtedy silne środki spulchniająco-konserwujące.
Kupując wyroby z naszej piekarni i ciastkarni dodatkowo przyczyniają się Państwo do rozwoju lokalnej gospodarki, a także stają się Państwo częścią naszej firmy.
Dziękujemy Państwu za zaufanie i dotychczasową współpracę.
Zmieniliśmy dla Państwa godziny otwarcia naszych sklepów.
Więcej informacji w zakładce KONTAKT.
Zapraszamy.
Zmieniliśmy dla Państwa godziny otwarcia naszych sklepów.